Zelf Beren Maken


handwerken.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zelf Beren Maken
De Berenmaker
De collectie bestaat uit zelfgemaakte beren, knuffelpopjes en kabouters, daarnaast kunnen hier ook beren gerepareerd worden. assortiment en bestelinformatie.
http://www.berenmaker.nl

Patronenboek de acro beer
Patronenboek de acro beer
http://berenateliertierlantijntje.nl/patronenboek_de%20acro%20beer.htm

Gerelateerd
 • Zondag Spinning op het Plein voor Juliana Kinderziekenhuis
  Komende zondag is de eerste editie van Spinning op het Plein, een evenement voor het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis. Het ziekenhuis verhuist in het voorjaar van 2015 naar een nieuwe locatie aan de Leyweg. Samen met honderden deelnemers en bekende Hagenaren gaat de Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis zich op deze dag inspannen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kindvriendelijke inrichting van het gebouw. Op het Plein komen 250 spinningfietsen te staan, waarop onder meer televisiecommentatrice Marcella Mesker en presentator Jeroen Smits plaats zullen nemen. Er vinden drie sessies plaats verdeeld over de dag. Bij de eerste sessie zal drummer Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring de sporters muzikaal begeleiden. Bij de tweede en derde sessie wordt dat gedaan door DJ Vinnie en zangeres RafaŽlla. Voor de kids is er een Fancy Fair. De kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops en bijvoorbeeld handwerken of pop-upkaarten maken. Er wordt ook geschminkt.
 • Steeds meer leerlingen naar vrije school
  Het leerlingenaantal op vrije scholen groeit gestaag. In 2014 gingen ruim 8 procent meer leerlingen dan in 2013 in het voortgezet onderwijs naar een vrije school. In het primair onderwijs gaat het om een groei van bijna 4 procent.†
 • Benefietconcert Pauni Trio in Warnsveld
  WARNSVELD - Het Pauni Trio geeft zaterdag 29 november een benefietconcert voor 3FM Serious Request in Cultureel Centrum 't Nut, Breegraven 1 in Warnsveld.
 • [Video] MHCW in de race voor grote prijs NUON
  WeesperNieuws.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Weesp. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Weesp en omgeving huis-aan-huis verschijnt.
 • Stapel spullen tegen schuur vat vlam
  WeesperNieuws.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Weesp. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Weesp en omgeving huis-aan-huis verschijnt.

 • Privacybeleid