Zelf Beren Maken


handwerken.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zelf Beren Maken
De Berenmaker
De collectie bestaat uit zelfgemaakte beren, knuffelpopjes en kabouters, daarnaast kunnen hier ook beren gerepareerd worden. assortiment en bestelinformatie.
http://www.berenmaker.nl

Patronenboek de acro beer
Patronenboek de acro beer
http://berenateliertierlantijntje.nl/patronenboek_de%20acro%20beer.htm

Gerelateerd
 • Samen handwerken
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Leer handwerken van oma
  Als je vroeger je rapport, kreeg was het niet het allerbelangrijkst als daar prachtige cijfers op prijkten voor rekenen, taal en lezen.
 • 'Aangenaam wonen aan De Kranshof'
  -
 • Drukte op Kunstfestival en Open Huis Gorechthuis Haren
  Zaterdag was het druk in het vernieuwde Gorechthuis. Om iedereen kennis te laten maken met het vernieuwde zalencentrum was er een open huis met veel kunst.
 • The Hunger Games : het officiële boek bij de film
  De leesboeken over De Hongerspelen zijn populair, de film The Hunger Games is een succes
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid