Zelf Beren Maken


handwerken.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zelf Beren Maken
De Berenmaker
De collectie bestaat uit zelfgemaakte beren, knuffelpopjes en kabouters, daarnaast kunnen hier ook beren gerepareerd worden. assortiment en bestelinformatie.
http://www.berenmaker.nl

Patronenboek de acro beer
Patronenboek de acro beer
http://berenateliertierlantijntje.nl/patronenboek_de%20acro%20beer.htm

Gerelateerd
 • Ouderenmarkt over veiligheid en preventie
  Coevorden - De ouderenbonden Unie KBO, ANBO en PCOB houden woensdag 8 oktober in het gebouw van scholengemeenschap De Nieuwe Veste in Coevorden een informatiemarkt met als thema ?Ouderen in veilige handen?.
 • Bezig voor het goede doel met Handwerkclub 'Haakmaraak'
  SURHUISTERVEEN - Afgelopen najaar is de handwerkclub 'HAAKMARAAK' van start gegaan in het inloophuis ?t Carillon aan de Groningerstraat 16, Surhuisterveen. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
 • Vlijtige Vingers breit op bestelling in Zegge
  ZEGGE - Bij de tentoonstelling van Vlijtige Handen, in De Nieuwenbergh in Zegge, was er meteen al vanaf de opening de nodige aanloop. Bezoekers bewonderden en kochten de zelfgemaakte handwerken en konden daarna terecht in een extra koffieruimte, die nodig was vanwege de grote drukte. De dames van de handwerkclub toonden zich intussen maar wat trots op hun vele geborduurde handdoeken, gebreide mutsjes, geborduurde tafelkleden, gehaakte kerstballen en engeltjes en gebreide sokken.
 • Sint en Kerst Markt op Coolplein [Update 27-11-14]
  Aanstaande vrijdag 28 november wordt op het Coolplein en omgeving in Heerhugowaard de Sint en Kerst Markt georganiseerd. Dit is het vervolg op de Nachtmarkt van
 • Benefiet-brei-concert Pauni Trio
  Het Pauni Trio geeft op zondag 21 december een benefiet-brei-concert in de Janskerk. Het vocale trio dat furore maakt met haar Bulgaarse zang komt naar Haarlem om na
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid