Zelf Beren Maken


handwerken.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zelf Beren Maken
De Berenmaker
De collectie bestaat uit zelfgemaakte beren, knuffelpopjes en kabouters, daarnaast kunnen hier ook beren gerepareerd worden. assortiment en bestelinformatie.
http://www.berenmaker.nl

Patronenboek de acro beer
Patronenboek de acro beer
http://berenateliertierlantijntje.nl/patronenboek_de%20acro%20beer.htm

Gerelateerd
 • Bezoekers genieten van het Feest van de Lavendel
  Het nieuwsportaal van de regio!
 • Werkgroep: 10.000 euro voor Nierstichting
  WâldNet nieuws - De Werkgroep Gorredijk e.o. maakt dit jaar, voor het zesde jaar op rij, tienduizend euro over aan de Nierstichting. Al het geld wordt verdiend met de verkoop van handwerken. In totaal heeft de werkgroep de stichting al meer dan 155.000 euro geschonken. De werkgroep Gorredijk bestaat dit jaar alweer 37 jaar. De werkgroep hield dinsdag haar jaarlijkse afrekeningsavond. Bouwbedrijf Van Wijnen had opnieuw haar vergaderzaal ter beschikking gesteld. Dinsdagavond werd verder Ruurdsje de Vries (87) gehuldigd voor haar inzet de afgelopen jaren voor de Nierstichting. Ruurdsje wordt niet graag in zonnetje gezet omdat ze het doet met nog 50 dames om haar heen.
 • Benefietconcert Pauni Trio in Warnsveld
  WARNSVELD - Het Pauni Trio geeft zaterdag 29 november een benefietconcert voor 3FM Serious Request in Cultureel Centrum 't Nut, Breegraven 1 in Warnsveld.
 • José (78) mogelijk Femma ambassadeur
  Dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor iedere organisatie, hoeft geen betoog. Met de actie ?Laat Femma groeien? ging Femma Antwerpen op zoek na...
 • GVVV weggecounterd door Sparta Nijkerk
  -
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid